S A N N A   B R Å D I N G

C A R O L I N E   B R Ä N F E L D T

Sanna Bråding har tillsammans med guldsmeden Caroline Bränfeldt startat ett nytt smyckesmärke missUFO. Smyckena är framförallt tillverkade i Sverige, självklart använder vi enbart rena naturliga råmaterial såsom i finaste tenn, finaste Sterling Silver som består av 92.5% rent silver.


Designen på smyckena är unik, Tillverkade omsorgsfullt för hand med kärlek i små serier.

Varje smycke är noga arbetad i sin helhet och finslipad in i minsta detalj.

SANNA BRÅDING

 

 

 

Sanna Bråding växte upp i Nacka och började med teater redan som liten. När hon var 15 år fick hon rollen som Tanja i TV4:s såpopera Tre Kronor.

 

Bråding blev sedan uppmärksammad 2001 som kassörskan Kajsa i en serie reklamfilmer för ICA. Hon hade också en större roll 2002 i SVT:s såpopera Skeppsholmen. Vid sidan av skådespelandet har hon sedan 2003 jobbat som programledare i radio i programmen Ketchup och Sommartoppen samt lånat sin röst till webbkanalen P3 Star. Hon har även gjort röster till ett flertal tecknade filmer så som "Zoe Kezako", "Yallarup" etc. År 2004 spelade hon huvudrollen i Lukas Moodyssons film Ett hål i mitt hjärta. Hon var programledare för Idol 2006 tillsammans med Mogge Sseruwagi och för Grammisgalan 2007 tillsammans med Carina Berg.

 

2008 gjorde Bråding en smyckekollektion för mi lajki som släpptes i oktober och två år senare började hon designa en egen smyckekollektion, "Miss UFO".

2009 spelade hon en av huvudrollerna i teateruppsättningen Other Hands på teatern Pero. Under våren samma år började hon även ett novellfilmsprojekt med Jag kom tvåa, som medproducent, författare och huvudrollsinnehavare, tillsammans med Clara Fröberg.[1]

 

2010 vikarierade hon i radioprogrammet VAKNA! Med The Voice.

Sanna Bråding har även lett Prides invigningsgala i Kungsträdgården och uppträtt med Diamond Dogs som Spice Girls på 90's-kvällen i Pridepark

CAROLINE BRÄNFELDT

 

 

 

 

Caroline född och uppvuxen i Motala har alltid ett känt starkt måste att få skapa i kreativitet.. Hon är en utbildad juvelerare och har nu mer än 19 års erfarenhet inom guldsmedsyrket, hantverk, Designer och formgivning.

 

Caroline har sina egna smyckes märken och Smyckes märket BlackStone som hon har skapat med Lina Friberg, miss UFO som skapats med Sanna Bråding.

 

Carolines skapelser syns i media, tv profiler och i de sociala medier. 

Utöver de kollektioner har Caroline samarbete /samarbetat, med Wiktoria Johansson, Krista Siegfrid, Sanna Bråding, och för Ushuaia på ön Ibiza.

 

Andra kända artister ansikten som setts i smyckena är Marina Abramovi´c, Alexandra Pascalidou, Arghaven Agida, Sanna Nielsen, Tilde De Paula, Jenny Strömstedt, Loreen, Madeleine Vall Beijner, Maria Montazami, Gry Forsell med fler.

 

Caroline bygger starka varumärken i hög kvalitet och finaste råmaterial. 

 

 

Hon älskar nya utmaningar och strävar efter nya mål, kan inte stå stilla och stampa. Hon har haft en tuff, men rolig tid och lärt sig otroligt mycket.

 

Hon är som besatt på att skissa och komma på nya kollektioner, hon börjar alltid med en ny form sedan kommer resten av sig själv.

 

Carolines egna ord: "Jag känner mig lyckligt lottad som får arbeta med min passion och får lov att göra det jag älskar, designa smycken vara kriativ. Jag blir så lycklig när jag ser kvinnor män som bär mina smycken världen över, får ännu mer kraften efter att få skapa, utveckla nya smyckeskollektioner

 

 

Guldsmedsyrket är av gamla anor, där tradionella gamla verktyg möter nya idéer.

Caroline designar många av smyckena tillsammans med sina kunder för att få smycket efter kundens önskan, "smycket är ju ditt, bara ditt.." Hon utför specialbeställningar och omarbetningar. Har du gammalt guld hemma så som t.ex ärvda gamla smycken, gör ni om det till något nytt modernt spännande smycke. Unika förlovningsringar & vigselringar formade för hand